Kleuranalyse

Wil jij ontdekken welke kleuren jou laten stralen?
Wil jij leren wat warme en koele kleuren zijn?
Hoe je jouw persoonlijke waaier optimaal kunt gebruiken?

Dan is een kleuranalyse echt iets voor jou!

Samen met je (schoon)moeder, vriendin of (schoon)zus ontdek je van alles over kleur en krijg je een individueel kleuradvies op basis van jouw unieke oog- huid- en haarkleur, zodat je precies weet welke kleuren jou laten stralen.
Dit gebeurt in de gezellige setting van mijn nieuwe stijlstudio met koffie, thee en lekkers.
Kortom: jullie staan een dagdeel in het zonnetje en gaan weg met een kleuradvies waar je heel je leven plezier van hebt.

Ontdek welke kleuren jou laten stralen

Door kleuren af te stemmen op jouw unieke oog-, huid- en haarkleur ontstaat er een harmonieus beeld. Deze kleuren versterken jouw persoonlijke uitstraling. Hierdoor zie je er stralender uit en dit zorgt natuurlijk voor zelfvertrouwen.
Daarnaast scheelt het je tijd tijdens het winkelen en doe je nooit meer een miskoop.
Dit is fijn voor je portemonnee en ook nog eens duurzaam!

Ten eerste leer je welke kleuren jou het allermooiste staan en bijvoorbeeld jouw ogen extra laten spreken. Daarnaast leer ik je wat koele en warme kleuren zijn, zodat je precies weet hoe je jouw persoonlijke waaier moet gebruiken. De meerwaarde van een analyse met z'n tweeën  is dat je met elkaar mee kunt kijken. Hierdoor vergroot je jouw kleurenkennis. Dit maakt het super leerzaam en ook heel erg gezellig.

Aan het eind van de morgen/middag weet je welke kleuren jou mooi staan en is jouw persoonlijke waaier voor je besteld. Deze is echt helemaal uniek en speciaal voor jou gemaakt! Je kunt deze binnen twee werkweken ophalen of je krijgt hem opgestuurd. Daarna heb je nooit meer een miskoop, want alle kleuren van de waaier staan je prachtig.

Jouw investering voor de analyse met persoonlijke waaier is 189 euro p.p.
Cadeau: Als je voor twee personen een afspraak maakt krijg je beide een mascara t.w.v. 19,95 euro gratis.

 

 

NIEUW:   Masterclass kleuranalyse

Wil je liever met een groepje komen voor een kleuranalyse?

Kom dan naar de masterclass. Een masterclass is te boeken voor 4 dames. Dit kan een groep (schoon)zussen, vriendinnen of moeder en (schoon)dochters zijn. Maar je kunt je ook opgeven voor een groep met onbekenden. Ik heb veel ervaring met dit soort groepen en tot nu toe was dat altijd een succes.

In een kleine groep van vier vrouwen ontdek je wat kleur met je uitstraling kan doen en krijg je een individueel kleuradvies op basis van jouw unieke oog- huid- en haarkleur, zodat je precies weet welke kleuren jou laten stralen.
Jullie zijn van harte welkom in mijn gezellige stijlstudio om een lange middag te komen genieten van koffie, thee en lekkers en daarnaast van alles te leren over kleur.

Aan het eind van de middag weet je welke kleuren jou mooi staan en krijg je een kleurenpas met 44 kleuren mee. Ook weet je hoe je de kleurenpas optimaal kunt gebruiken.
Uniek aan deze masterclass is dat je te weten komt wat jouw lievelingskleur over jouw persoonlijkheid te vertellen heeft. Misschien wel de kers op de taart.

Jouw investering voor de Masterclass kleuranalyse is 98 euro p.p.

Wil jij je graag aanmelden voor deze Masterclass kleuranalyse?
De geplande datum is: helaas is een masterclass door corona voorlopig niet te boeken

De Masterclass gaat door bij vier personen.
Meld je aan door het contactformulier in te vullen. Vergeet niet om jouw voorkeursdatum op te geven.