Hoi, ik ben Corien Struijk.

Sinds wanneer ik zo blij ben en helemaal puur mezelf durf te zijn? Dat is begonnen op het moment toen ik besloot het roer om te gooien! Om te gaan doen wat helemaal bij mij past. Een nieuwe start!

Na jaren met veel plezier voor de klas te hebben gestaan, veranderde er langzaam maar zeker iets in mij. Ik kwam doodmoe en overprikkeld thuis. Ik kon niet meer genieten van mijn werk. Het voelde als falen. Ik werd er letterlijk ziek van. Toen besloot ik dat het anders moest. Rigoureus.

Ik wilde absoluut niet meer voor een baas werken, dus werd ik eigen baas. Maar wat zou ik gaan doen? Ik ging op zoek naar werk dat bij me paste. Werk dat ik vanuit huis kon doen. Met een beetje zelfkennis kom je er wel, maar toch… Ik vond het eerlijk gezegd best lastig. Na lang wikken en wegen besloot ik Imagocoach te worden.

Dat het goed lukte verbaasde me niet. Ik coach van nature. Stagiaires begeleiden vond ik geweldig. Ik zie al snel de mogelijkheden die iemand in zich heeft. Daarbij komt dat harmonie een basisprincipe voor mij is. Een plaatje moet kloppen. Dat moet in mijn huis, dat moet ook bij mijn kleding. Dat moet helemaal bij mijn klant.

Het eigen baas zijn, dat is heerlijk! Maar in de loop van mijn eerste jaar voelde er iets niet goed. Er klopte iets níet. Ik was alleen maar met het uiterlijk van mijn klant bezig. Er zat voor mijn gevoel meer in. Dat was ook zo. Een vrouw is niet alleen haar buitenkant. Telkens bleek de binnenkant een veel belangrijkere rol te spelen.

Tijdens een training kwam ik in aanraking met een prachtige methode die mij op dat moment zoveel inzichten gaf. Ik ontdekte wie ik was. Hoe ik puur mezelf mag zijn. Wat mijn kwaliteiten zijn, wat echt mijn kracht is. Toen pas vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Had ik dit eerder geweten zeg! Toen pas begreep ik écht hoe ik waardevol kon zijn voor anderen.

Nu help ik als talentcoach vrouwen die net als ik, het roer om willen gooien. Of door ontslag een switch naar een andere baan moeten maken. Die daarom op zoek zijn naar wie ze zijn, waar ze goed in zijn en hoe ze hun talenten in kunnen zetten. Zowel in hun werk als in hun privéleven.

Kom je ook gefrustreerd en veel te moe thuis van je werk? Vind je het moeilijk om stappen te zetten, omdat je eigenlijk niet precies weet wat bij je past? Omdat loslaten zo ontzettend eng voelt? Lig je er wakker van?

Dat hoeft niet. Ik gun jou ook een nieuwe start!