Maak jouw plaatje compleet met Puur en Prachtig.

Ontevreden en zenuwachtig voor de spiegel. Kan dit wel? Staat het eigenlijk wel? Dit past toch eigenlijk helemaal niet bij mij? Herken je dat?
Een persoonlijk kleuradvies kan je heel erg helpen om zelfvertrouwen te hebben over jouw uitstraling.
Hoe fijn zou het zijn als je een belangrijke afspraak hebt met een klant, een vergadering moet leiden, op een podium moet verschijnen voor een lezing, oftewel als je ‘in the picture’ komt te staan, dat je helemaal kan vertrouwen op jezelf én jouw uitstraling?

Dat je vooraf nooit meer onzeker voor je kast staat en tegen jezelf zegt: ‘ik heb níets geschikts om aan te trekken’!
Of dat je na een nachtje minder goed slapen precies weet hoe je met behulp van een natuurlijke make-up er tóch fris en verzorgd uit kunt zien en vol zelfvertrouwen een belangrijk moment in kunt gaan.

Tweede module van het Puur Jezelf Programma

Puur en Prachtig is de tweede module van het Puur Jezelf Programma. Het is vooral gericht op jouw buitenkant. De combinatie van jouw oog-, huid- en haarkleur is uniek en de basis voor een uitgebreid advies.

Het is bedoeld om jouw plaatje helemaal compleet te maken. Om ook aan de buitenkant jouw kracht zichtbaar te maken heb ik het Puur en Prachtig pakket samengesteld. Want zeg nu zelf. Het is super fijn om te weten waar je goed in bent. Daardoor wil je verder en stappen gaan zetten. Maar hoe maak je dat nu zichtbaar voor een ander? En eigenlijk ook voor jezelf?
We weten allemaal dat het helpt als je in de spiegel kijkt en je een gevoel van zelfvertrouwen krijgt. Dat jouw plaatje klopt! Dat jíj er mag zijn!

Doordat ik Puur en Pit en Puur en Prachtig gevolgd heb weet ik veel beter wie ik ben. Daardoor voel ik  me qua kledingkeus ook veel zekerder. Ik heb vastigheid onder mijn voeten gekregen en is er nieuwe energie komen opborrelen.

Elize

Ook als je niet het onderdeel Puur en Pit hebt gevolgd kun je voor dit deel van het programma kiezen. Het is dus een losse module.

Je weet:

  • welke kleuren mooi staan bij jouw uiterlijk
  • welke make-up jou de mooiste natuurlijke uitstraling geeft
  • hoe je die make-up moet gebruiken

Het Puur en Prachtig pakket bevat een:

  • kleuranalyse met persoonlijke kleurenwaaier
  • make-up advies voor een natuurlijke uitstraling
  • persoonlijk make-up pakket (11 producten)
  • compleet verzorgde middag die 4 uur duurt (2 personen)

 

Puur en Prachtig pakket: 467 euro p.p.
(voor bedrijven en instellingen excl. BTW)